dilluns, 21 de juliol del 2014

Fernández Díaz, a Melilla: “A Espanya no s'hi entra per la finestra”

21/07/2014

MELILLA

El ministre de l'Interior s'ha mostrat satisfet amb les mesures per pal·liar la pressió migratòria, i amb la malla que ha acabat de col·locar


Alèxia L. Ferret


L'Ultradretà Jorge Fernández Díaz a Melilla



El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat aquest matí a Melilla que les persones que vulguin entrar en territori espanyol ho han de fer "per la porta, no per la finestra", és a dir, "pels passos habilitats".

Fernández Díaz ha inaugurat el curs d'estiu Estrangers Privats de Llibertat, al campus de Melilla de la Universitat de Granada, s'ha mostrat satisfet amb les mesures per pal·liar la pressió migratòria i
amb la malla que ha acabat de col·locar, que és "dissuasiva i no agressiva", segons assegura.

Es refereix als gairebé "26 quilòmetres de malla que s’ha col·locat matí, tarda i nit, a mesura que anava sortint la producció de la fàbrica". "No abaixem la guàrdia, perquè és clar que [els immigrants africans] intentaven trobar una manera de saltar i vèncer les noves mesures", ha deixat anar.

Ha volgut insistir que els immigrants són víctimes. "Víctimes de la situació de necessitat en la qual es troben, i molts, després, víctimes de les màfies". Quan els immigrants intenten entrar per la força, com es fa al perímetre de Ceuta i Melilla, "posen en risc les seves vides i les vides dels agents dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/fernandez_diaz_a_melilla_a_espanya_no_s_entra_per_la_finestra_101958.php