dimecres, 23 de juliol del 2014

El PPC vol escanyar més les famílies catalanes

Dimecres, 23 de juliol de 2014 16:45 h

Després d’incomplir la llei de la dependència el PPC demana al Govern que retorni les competències en polítiques socials "si no són capaços de gestionar-les".











(ACN).- El PPC ha demanat al govern de la Generalitat que si "no és capaç" de gestionar les competències en polítiques socials "les retorni" al govern espanyol.

 La diputada dels populars, Marisa Xandri, ha interpel·lat a la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, per preguntar sobre la situació de la gent gran i de les famílies amb dependents al seu càrrec. Xandri considera que la gestió del govern de la Generalitat en aquesta matèria "és nefasta" i ha assegurat que la gestió des de Madrid "de ben segur ho faria millor".

La consellera Munté, per la seva banda, ha defensat la gestió de la conselleria que presideix i ha lamentat que primer el govern de l'Estat "tanqui l'aixeta econòmica" i
després quan gestionen "desmantellen estructures socials".

Munté ha defensat "l'esforç" del Govern en matèria de dependència argumentant que "s'ha incrementant el pressupost dels 544 milions d'euros l'any 2009 als 948 MEUR del 2013"."Ara resulta que ho fem malament", ha replicat la consellera. Munté ha expressat el Govern està treballant "per blindar competències" i ha afirmat que "ja els hi agradaria", al populars, que renunciessin a les competències.