dilluns, 28 de juliol del 2014

El PP aprova l’apologia nazi i feixista de les joventuts populars

Dilluns, 28 de juliol de 2014 20:05 h

Els populars no sancionaran els dirigents de les NNGG del PP que es van exhibir fent la salutació nazi o amb simbologia feixista 










El PP ha decidit no aplicar cap tipus de sanció als dirigents i militants de les joventuts del PP que l’any passat van fer exhibicionisme nazi i feixista, fet que posa en evidència les arrels ideològiques i la manca de cultura democràtica del PP. 

La direcció de les joventuts del PP ha tancat l’expedient obert als quatre dirigents enxampats fent apologia dels nazisme i del feixisme i els ha exculpat perquè
ha considerat que no eren conscients de la simbologia feixista o que les fotografies eren anteriors a la seva militància al PP.








El feixisme es present de forma desacomplexada entre les NNGG del PP

Mentre altres països europeus treballen per eradicar els grups neonazis a Europa, al PP sembla que ja els va bé que els seus joves prosperin en sentit contrari i tolera l’exhibicionisme i l’apologia del nazisme. L’agost de l’any passat el diari Levante publicava una sèrie de fotografies fotografia on apareixia el secretari d'Esports de l'executiva del PP de Xàtiva al costat de simbologia neonazi i envoltat de joves amb el braç aixecat. Poc després l cas d’un jove del PP, Xesco Sáez, que s’exhibia fent la salutació feixista amb un grup d’amics i com el secretari de NNGG del PP de Gandía, Daniel Terrades, que treballa al departament de joventut de l’Ajuntament feia una salutació feixista.



http://www.directe.cat/noticia/360436/el-pp-aprova-lapologia-nazi-i-feixista-de-les-joventuts-populars