diumenge, 8 de juny del 2014

Tremosa: “No em sorprèn que el Duran plegui”

08/06/2014

DEBAT A CIU

La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, afirma que “no hi ha res en ferm” sobre la dimissió de Duran que avui avança El Periódico


Mar Sabé



Ramon Tremosa a Singular TV



L’eurodiputat de CiU Ramon Tremosa ha sentenciat avui que “no li sorprèn” que Josep Antoni Duran i Lleida, líder d’Unió i portaveu de CiU al Congrés, dimiteixi de la secretaria general del partit, tal com avança aquest matí El Periódico.

“Jo respecto molt les decisions personals de tothom", ha compartit Tremosa al programa Via Lliure de Rac1, que ha volgut destacar que "el senyor Duran i Lleida ha fet una gran trajectòria durant
dècades". Aquest dia arribaria mes tard o més d'hora". "Posarem tots els actius que ha tingut i tot el servei que ha fet a la causa catalana", ha sentenciat l'eurodiputat.

La vicepresidenta del govern i membre del comitè de govern d’Unió, Joana Ortega, per la seva banda ha explicat a l’entrevista del 3/24 que “no hi ha res en ferm sobre la decisió de Duran”. Segons Ortega, Duran “no té cap decisió presa” i ha compartit que creu que ell mateix “hi està donant moltes voltes". Ortega ha volgut remarcar el compromís d’Unió amb el Dret a decidir i ha explicat que Duran al llarg de la seva carrera política l’ha defensat en “els llocs més hostils”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/tremosa_no_em_sorpren_que_el_duran_plegui_101150.php