dijous, 5 de juny del 2014

Terribas: "Felip pateix un error de percepció o d'estratègia amb Catalunya"

05/06/2014

ABDICACIÓ

La periodista lamenta que “malgrat els títols nobiliaris que el vinculen al nostre país, no sap què hi passa aquí”


Alèxia L. Ferret



La directora d'El Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas



La periodista, Mònica Terribas, ha assegurat avui en la seva editorial d’’El Matí a Catalunya Ràdio’ que "Felip pateix un error de percepció -que seria greu perquè constataria desconeixement- o un error d'estratègia -que encara seria pitjor perquè demostraria un menyspreu pel procés polític engegat per Catalunya, i aprofundeix la crisi institucional i el distancia més encara del nostre país".

Terribas ha lamentat que “malgrat els títols nobiliaris que el vinculen al nostre país, no sap què hi
passa aquí. No sembla conscient d’on som”. La periodista ho ha vinculat a què “no s’ha passejat prou a peu de carrer, fora dels dinars i esdeveniments que li organitzen. La seva visió de la jugada, resulta com a mínim, poc fidel a l’evolució de la societat catalana”.

Per aquest motiu, l’ex directora de TV3 li ha fet una recomanació al futur Rei d’Espanya. ”Abans del dia 18 que serà proclamat rei, que es passegi una mica per Girona, Cervera, Montblanc... però pels carrers sense agenda de contactes convinguts, i després que es rellegeixi el seu discurs d’ahir i a veure si el subscriu”, ha conclòs.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/terribas_felip_pateix_un_error_de_percepcio_o_d_estrategia_a_catalunya_101105.php