dilluns, 16 de juny del 2014

Rahola se'n fot de Lara i del "covardot" d'en Marhuenda

Dilluns, 16 de juny de 2014 10:20 h

La periodista diu irònicament que Lara és un infiltrat de l’independentisme i republicà convençut i que només això explica que posi a Marhuenda a defensar la unitat d’Espanya i la dreta monàrquica 






Rahola ha respost així a RAC1 les paraules de Francisco  Marhuenda que va manifestar el seu profund menyspreu per la periodista al programa de Risto  Mejide, 'Viajando con Chester'. Rahoa ha criticat que Marhuenda vagi a la Sexta o “al programa de la Grisu” carregant durament contra ella sense que ningú li demani. “El que ha de fer Paco, en comptes d’insultar-me a totes les teles que té, és fer-ho davant meu. És un covardot” , li ha etzibat Rahola que ha afegit que Mejide va fer un retrat excel.lent d’un personatge del Nodo en blanc i negre”. La periodista ha di ten to irònic que Lara, propietari d’Atresmédia i de la Razón, “ és un infiltrat “del rojerio” i l’independentisme i un republicà convençut” i per això li haurien de tornar a donar la medalla de Sant Jordi.  

Segons Rahola la inclinació de Lara permet explicar que posi Marhuenda a defensar Espanya i la monarquia. Xavier Sardà ha estat contundent i ha assegurat que “Marhuenda és pla com una catifa del govern”, i ha assegurat que després d'això qu eha dit Rahola té difícil guanyar un premi Planeta.