dissabte, 7 de juny del 2014

Mas (es baixa els pantalons) i sí assistirà a la coronació de Felip VI

07/06/2014

ABDICACIÓ

Després de moltes especulacions, el president ha decidit tornar abans del previst del viatge que tenia programat a Califòrnia


Mar Sabé








El president de la Generalitat, Artur Mas, finalment sí que assistirà a la coronació del Rei Felip VI que tot apunta que es durà a terme el proper 19 de juny, el dia de Corpus. Per poder-hi assistir, el president ha decidit tornar abans del viatge a Califòrnia que tenia programat des de feia mesos.

“L’Estat espanyol no tracta bé en cap sentit a Catalunya, però el procés sobiranista passa
també per les bones formes i l’amabilitat”, ha sentenciat el president aquest matí des de Colera (Alt Empordà). D’aquesta manera, doncs, Mas ha decidit que, després que s’especulés molt sobre què faria finalment en relació al viatge i a la coronació, no suspendrà el viatge a Califòrnia però tornarà amb el temps necessari per poder ser a l’acte de coronació del Rei Felip VI.

Així doncs, el president Mas marxarà el proper 16 de juny als Estats Units i tornarà abans del dia 19, quan en primera instància estava programada la seva tornada pel dia 21. La Generalitat de seguida va deixar clar, però, que si finalment el president no podia assistir a l’acte de coronació, la institució catalana hi seria “dignament representada”, segurament amb la seva vicepresidenta, Joana Ortega.

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/mas_si_assistira_a_la_coronacio_de_felip_vi_101144.php


1 comentari :

TOHR ha dit...

Un día aplaudim, un altre critiquem, tot no ens ha d agradar, pero continuem al cami i cada vegada som mes a prop, es igual de criticable votar a favor o en contra o abstenirse al Real Decret, cap partit catala hauria de votar, pero les decisions pressa per els partits, son dels partits i son lliures de cometre errors