dijous, 19 de juny del 2014

Les JERC bategen l'avinguda Príncep d'Astúries de Barcelona amb el nom d''Avinguda de la República Catalana'

Dijous  19.06.2014  14:43

Anuncien que presentaran mocions per canviar els noms dels carrers monàrquics de tot el país

 

 




Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han fet aquest dijous una acció simbòlica de protesta amb la proclamació de Felip VI com a nou rei d'Espanya. Les JERC han rebatejat l'avinguda Príncep d'Astúries de Barcelona i li han canviat el nom per el de 'avinguda de la República Catalana'. El portaveu de les JERC, Gerard Gómez, ha afirmat que els joves 'no se senten vinculats ni representats per la monarquia' i el que desitgen és 'avançar cap el 9 de novembre i decidir per la república catalana lliure i independent'.







D'una altra banda, Gómez ha anunciat que des de la JERC presentaran mocions per substituir els noms dels carrers monàrquics de tots els ajuntaments on tenen representació.

Un jove militant de la formació ha substituït la placa de l'avinguda Príncep d'Astúries amb un cartell fet pel col·lectiu. A més, les JERC se sumen a la convocatòria republicana de les vuit del vespre davant dels ajuntaments catalans per mostrar el rebuig a la monarquia.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4198809/20140619/jerc-bategen-lavinguda-princep-dasturies-barcelona-nom-davinguda-republica-catalana.html