dissabte, 21 de juny del 2014

L’ANC enceta una campanya per ampliar el Sí-Sí i alerta contra les terceres vies

21/06/2014

ANC

Forcadell avisa que qualsevol proposta que arribi a partir d’ara per part de l’Estat espanyol tindrà com a objectiu "dilatar el procés"


Nerea Rodríguez


Forcadell presentant la 'Declaració de juny' de l'ANC


L’Assemblea Nacional Catalana encetarà al juliol una campanya per ampliar el Sí-Sí per a la consulta del proper 9 de novembre. Ho farà conjuntament amb Òmnium i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Així ho ha fet públic aquest matí la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, després de presentar la “Declaració de Juny”, on s’aborda el context polític actual.

Durant la presentació, Forcadell ha alertat contra les terceres vies argumentant que qualsevol proposta
que arribi a partir d’ara per part de l’Estat espanyol tindrà com a objectiu “dilatar el procés”. Alhora, ha deixat clar que els pactes que es fan amb Madrid “mai es compleixen”.

La presidenta de l’ANC també ha anunciat que “per garantir el 9 de novembre, fem una crida a constituir una Taula Nacional de Forces Polítiques i Socials”. També ha volgut mostrar el seu suport a la pregunta de la consulta, “perquè demana explícitament per la independència”.

En relació a les eleccions europees del passat 25 de maig, l’ANC ha valorat “molt positivament” els resultats, així com l’augment de la participació.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/l_anc_enceta_una_campanya_per_ampliar_el_si-si_i_alerta_contra_les_terceres_vies_101410.php