dissabte, 21 de juny del 2014

Impressionants imatges dels Minyons de Terrassa a la Mòmia de Montserrat

Dissabte, 21 de juny de 2014 19:10 h

Els pilars dels minyons s’han aixecat a uns 1100 metres d’alçada, superant el que ja van aixecar al cim de les Castellasses 




foto: Mireia Comas


Josep Torrenyo - @festadirecte .- Els Minyons de Terrassa es troben immersos en les celebracions del 35è aniversari que la colla complirà el mes vinent. 

Avui una expedició minyona s’ha desplaçat fins a Montserrat per aixecar diversos pilars de 4 a una de les agulles de la muntanya màgica; la Mòmia. 

Els 38 components que han format aquesta expedició han organitzat dos llargs de via  i una línia de
vida de seguretat, i al punt de les 12 del migdia han enlairat tres pilars de 4 a l’imponent Mòmia, a uns 1100 metres d’alçada.

Aquesta gesta dels malves s”ha enregistrat amb una càmera subjectiva i un drone, que properament s’editarà un vídeo amb les espectaculars imatges. L’espai Temps d’Aventura del Canal 33 els ha acompanyat a dur a terme aquesta acció i editaran un reportatge pel programa. 



foto: Mireia Comas



No oblidar els orígens

Justament ahir se celebrava el cinquè aniversari del pilar que els de Terrassa van dur a terme al cim de les Castellasses, a 835 metres, al terme municipal de Matadapera que amb el d’avui  han superat. Els Minyons de Terrassa no obliden els seus orígens, ja en la seva fundació van estar molt vinculats al Centre Excursionista de Terrassa.