dimecres, 25 de juny del 2014

Felipe González es ven accions de Gas Natural per 43.000 euros

25/06/2014

POLÍTICA

L'empresa encara no ha abordat la sortida de l'expresident del consell de la companyia, tot i que el seu mandat ja ha conclòs

 

Xavier Lladó



L'expresident espanyol Felipe González


L'expresident del Govern espanyol, Felipe González, s'ha venut totes les accions que tenia de Gas Natural Fenosa, el valor total de les quals ascendeix a 43.365 euros. González ha indicat en una notificació que el passat 18 de juny es va desprendre de 1.902 accions de la companyia a un preu unitari de 22,8 euros. Després de la venda, no declara la possessió de cap títol de l'empresa.

González encara és conseller de Gas Natural perquè l'empresa encara no ha abordat la seva sortida. El seu mandat expirava uns dies després de la passada junta general d'accionistes, al mes d'abril, però com que aquesta qüestió no es va tractar a la junta d'accionistes, ho continua sent. En la roda de premsa de l'anterior junta el president de la companyia, Salvador Gabarró, va explicar que l'empresa "seguirà el procediment habitual", que és esperar a la següent assemblea d'accionistes per decidir si González renova o no.

El gener d'aquest any, l'expresident del Govern va anunciar que deixaria el càrrec que ocupa des de 2010 com a conseller de la companyia quan acabi el període per al qual va ser elegit, perquè "és molt avorrit".

L'expresident del Govern va percebre 126.500 euros en l'exercici 2013 per l'exercici de les seves funcions a Gas Natural Fenosa, segons la informació aportada per la mateixa companyia.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/felipe_gonzalez_es_ven_accions_de_gas_natural_per_43.000_euros_101476.php