dimecres, 4 de juny del 2014

El príncep ja s’ha reunit amb 50 empresaris catalans per abordar el procés sobiranista

04/06/2014

DRET A DECIDIR

En aquestes reunions han participat el president de CaixaBank, Isidre Fainé; el president d'Abertis, Salvador Alemany; i el president del Grup Godó i editor de La Vanguardia, Javier Godó, entre d’altres


Alèxia L. Ferret


El príncep Felip amb els assistens al sopar


L'hereu de la Corona, el príncep Felip de Borbó, s’ha reunit amb més de cinquanta empresaris i personalitats catalanes amb els quals ha mantingut trobades des del gener. La majoria d'aquestes selectes trobades s’han fet amb total discreció al Palauet Albéniz, a Barcelona, allotjament oficial dels membres de la Casa Reial quan visiten la capital catalana. El príncep Felip va ser l'únic interlocutor d'aquests empresaris, segons publica avui ‘El Confidencial’.

Entre els empresaris que han participat en aquestes reunions es troben: el president de
CaixaBank, Isidre Fainé; el president de Puig, Marc Puig; el president d'Abertis, Salvador Alemany; el president de la Cambra de comerç de Barcelona, Miquel Valls; l'expresident de Laboratoris Esteve, Antoni Esteve; el president del Grup Godó i editor de La Vanguardia, Javier Godó; el conseller delegat de Abertis, Francisco Reynés, i l'expresident de Mediaplanning, Leopoldo Rodés.

La selecció ha estat àmplia i ha inclòs a empresaris propers a les tesis d'Artur Mas, tant els que són favorables a la consulta en si, com va fer aquesta setmana Antón Costas, president del Cercle d'Economia, com d’altres més propers, fins i tot, a posicions independentistes. No obstant això, s'ha evitat contactar amb els representants d'ERC, inclòs el seu president, Oriol Junqueras.

Algunes d'aquestes reunions s'han convocat de forma bilateral, en gestions liderades pel secretari de la Casa del Príncep, Jaime Alfonsín. Pel costat català sempre s'ha comptat amb l'assessorament de Gonzalo Rodés, fill de Leopoldo Rodés i vicepresident de la Fundació Príncep de Girona, especialment a l'hora d'establir la llista.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/el_princep_ja_s_ha_reunit_amb_50_empresaris_catalans_per_abordar_el_proces_sobiranista_101075.php