divendres, 13 de juny del 2014

Després de Navarro... l’adéu de Camacho i Duran a la navarresa

Divendres, 13 de juny de 2014 05:00 h


El PP disposat a facilitar el lideratge de Duran en una “Unió del Poble Català” Camacho està sentenciada i els populars a Madrid resen per un trencament de CiU










El procés català ha sacsejat el mapa polític català, sobretot en el món unionista, Navarro dimiteix i ningú vol assumir la responsabilitat de gestionar un partit en plena decadència,  a dins del PP de Catalunya comencen a sorgir les primeres veus contra el lideratge de Sánchez Camacho, la consideren amortitzada i comencen a sospirar per aturar Rivera i veuen en una operació a la Navarresa amb el líder democratacristià una darrera oportunitat. Saben que convencen Duran o a Catalunya s’imposarà el procés independentista, avui majoritari a Catalunya.



El Govern Espanyol li ha fet arribar dades demoscòpiques a Duran, si va sol. ho té tot perdut


Aquesta  és la veritable causa dels nervis i dels darrers moviments de Duran i Lleida, trencar amb CDC i presentar-se sol és una derrota total, la seva única sortida és una operació a la navarresa que havia estat oblidada pel PP,però que ara guanya força davant l’actual moment polític, i sobretot, davant la fermesa ciutadana de tirar endavant el procés cap al dret a decidir.

Duran candidat de “l’Unió del Poble Català”, el somni de les empreses de l’IBEX i de sectors polítics de Madrid per trencar el procés, però tant sols és un somni!

Aquest és el somni de cert poder, de cert poder mediàtic que no vol canviar res i que cada cop està més preocupat per la força del dret a decidir, i ara somien en Duran per liderar aquest discurs, l’anomenada tercera via, avui morta i que alguns volen ressuscitar via Duran. D’aquesta manera s’entén el perquè de l’actitud de Duran i Lleida al llarg d’aquests anys i sobretot aquests darrers mesos.





1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

" Em sembla que es una estratègia més per difondre por com el Nyap de que Duran plegaba . Sería genial aquesta Unió moririen tots plegats , Perque si ja PPC , C'S i el partit de Duran son amb vots minoritaris, junts com únic partit al no poder repartir vots i no ser votats aquest "unic" partit moririen d'un cop. "