dissabte, 28 de juny del 2014

Camacho: "Si Mas no baixa impostos és perquè no vol"

28/06/2014

La presidenta del PPC reclama al president que redueixi tributs, tot i els problemes de tresoreria de la Generalitat


Lluís Bou




Floriano, i Camacho, a Sant Adrià del Besòs
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que deixi de banda els "xantatges" i les demandes sobiranistes i baixi impostos a Catalunya, de la mateixa manera que fet el Govern de Mariano Rajoy a Espanya. Camacho ha fet la petició tot i els problemes de tresoreria que pateix la Generalitat.
"M'agradaria que el que està fent aquest partit i aquest govern, ho fes el senyor Artur Mas", ha assenyalat Sánchez-Camacho, que
ha lamentat que el president català estigui "únicament compromès" amb "xantatges, desafiaments i aventures independentistes". La dirigent popular creu que l'executiu català hauria de "prendre exemple dels governs seriosos i responsables" i baixés els impostos en el tram autonòmic de l'IRPF, com han fet altres comunitats governades pel PP.
"Si Mas no baixa impostos és perquè no vol i no treballa per resoldre els problemes reals dels catalans", ha afirmat Sánchez-Camacho, que ha indicat que a Catalunya "ni CiU i PSC han baixat mai" els tributs. "Sempre ens han asfixiat amb una alta pressió fiscal, per això espero que també aquesta reforma fiscal arribi a milers de catalans i que sàpiguen que l'únic partit que baixaria els impostos i crearia ocupació a Catalunya és el PP", ha manifestat la líder del PPC.
Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions en un acte al barri de La Mina, en el que el PP ha explicat a un centenar de ciutadans la seva reforma fiscal. A l'acte, titulat "Complim: baixem els impostos", participen també el portaveu del Grup Parlamentari Popular al Congrés, Alfonso Alonso; el vicesecretari d'Organització i Electoral del PP, Carlos Floriano, i el director de l'Oficina Econòmica de Presidència del Govern, Álvaro Nadal.