dijous, 26 de juny del 2014

A qui vol enganyar Iceta?

Dijous, 26 de juny de 2014 14:30 h

El precandidat a dirigir el PSC ara diu que vol recuperar els militants foragitats per la direcció de la qual era el cap pensant. “Al PSC no sobra ningú" escriu Iceta en el seu decàleg d’intencions







l'ex diputat del PSC, Toni Comín, alertava fa una setmana a RAC1 que Miquel Iceta “és un encantador de serps  i un dels artífex de dur el vaixell del PSC al naufragi que ara vol fer de capità”. 

Avui el precandidat a primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que va assegurar sense manies que el PSC està amb la consulta “a tope”, ha fet públic el seu decàleg d'intencions i compromisos de cara a la batalla pel lideratge del partit. 

Dels compromisos destaca "fer el possible per recuperar als militants i simpatitzants que s'han distanciat o que han marxat", i assumeix la pluralitat com un dels valors a impulsar en agafar el compromís de "fer de la diversitat el nostre patrimoni".  

Fests, no paraules


Miquel Iceta ha comença a escriure el seu programa intern per acabar de convèncer els militants que ell és el millor candidat a liderar el partit. Per fer-ho, ha fet públic el seu decàleg, amb deu compromisos genèrics que desenvolupa sota els epígrafs de "escoltar, comprendre, sumar, representar, liderar, treballar, acollir, preparar, reconstruir i servir". Les paraules que esperen molts militant s del PSC no són al vocabulari d’Iceta; dret a decidir, votar, consulta 9-N i sense embuts.

L’estratègia d’Iceta és la dilació

Toni Soler també va alertar a RAC1 que l’estratègia d’Iceta és la “dilació” i va assegurar que “la dèria federalista del PSC” es deu a l’impuls del procés independentista perquè sinó serien autonomistes. Marc Álvaro va recordar que Iceta és un gran venedor però el producte no ha canviat i va assegurat que la pretensió del PSC és que el bloc sobiranista es desmembri després del 9-N i que sigui l’hora del PSC, però considera que el PSC no han analitzat prou bé  la situació.