dilluns, 16 de juny del 2014

15 pancartes expliquen al món que Catalunya vol ser un nou estat d'Europa abans del GP de motos

L'ANC instal·la lemes en anglès, francès i alemany a les grans vies d'accés al Circuit de Montmeló



| Actualitzat el 16/06/2014 a les 10:15h


L'ANC del V.O. ha penjat diverses pancartes amb lemes per la independència Foto: ANC


El Gran Premi de Motociclisme de Catalunya, celebrat aquest cap de setmana a Montmeló, era una ocasió única per difondre la voluntat de Catalunya de ser un nou estat d'Europa. És per això que els membres de l'Assemblea Nacional Catalana del Vallès Oriental no han perdut ni un minut i s'han mobilitzat per difondre el missatge a tot el món.

A primera hora del diumenge, amb motiu de la celebració de la cursa al Circuit de Montmeló, l'ANC donava a conèixer el procés que viu Catalunya i el desig de poder decidir en la consulta del proper 9
de novembre, "en un exercici plenament democràtic". Segons els responsables de l'acció, l'objectiu era el "d'internacionalitzar al màxim les nostres reivindicacions".

En aquest sentit, un nombrós grup de voluntaris de les diferents assemblees territorials vallesanes van instal·lar 15 pancartes en anglès, francès i alemany a les principals vies d'accés al Circuït (AP-7, B-30, C-17), així com a l'estació de tren de Montmeló i van repartir uns 30.000 fulls informatius en els mateixos idiomes, a les portes d'accés.
La Catalogne, nouvel etat d'Europe Foto: ANC