diumenge, 18 de maig del 2014

Valenciano: "Els fills de tots els meus amics són favorables a la independència"

18/05/2014

ELECCIONS EUROPEES

La candidata del PSOE a les europees opina que el que passa a Catalunya "és molt gros; veig com mes a mes creix la distància"


Nerea Rodríguez



La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano


La candidata del PSOE a les eleccions europees, Elena Valenciano, ha confessat, en una entrevista al diari ‘La Vanguardia’, que “els fills de tots els meus amics són favorables a la independència”. Valenciano opina que el que passa a Catalunya “és molt gros; veig com mes a mes creix la distància”.

La candidata socialista lamenta que “hi ha dos presidents que cada un va a la seva i no s’asseuen a parlar, mentre la societat catalana i el govern d’Espanya s’estan separant”. “És una gravíssima irresponsabilitat perquè quan vulguem fer alguna cosa, ja no podrem”.

En l’entrevista, Valenciano revela que l’expresident espanyol socialista José Luís Rodríguez Zapatero, li va dir fa poc que “de l’únic que es penedia era de no haver-me nomenat ministra”. “I li hauria dit que no”, assegura la candidata del PSOE a les europees, qui argumenta que “o vicepresidenta o res, no perquè vulgui més poder, sinó perquè si vols fer alguna cosa has de poder-la fer”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/valenciano_els_fills_de_tots_els_meus_amics_son_favorables_a_la_independencia_100718.php