dissabte, 10 de maig del 2014

Tremosa: "L'autonomia que ens cal és la de Portugal”

10/05/2014

ELECCIONS EUROPEES

El candidat de CiU remarca a Tortosa que el popular Cañete "és el candidat del transvasament"


Alèxia L. Ferret (Tortosa)



El candidat de CiU, Ramon Tremosa, avui a Tortosa


Sota el sol i al costat del riu Ebre, el candidat de CiU, Ramon Tremosa ha protagonitzat aquest matí l’acte “Guanyem un país sostenible” juntament amb l’alcalde de Tortosa i senador de CiU, Ferran Bel, i el candidat a les eleccions europees per les Terres de l’Ebre, Joan Pere Goméz. Tremosa ha centrat el seu discurs en el possible nou transvasament de l’Ebre, i ha demanat que “no hi hagi vots de l’Ebre a Arias Cañete perquè si en té molts voldrà ser el comissari del transvasament”, davant de més de 200 persones.

Al riu Tajo no li fan cap transvasament. I jo em pregunto… per salvar el Delta de l’Ebre, l’autonomia que ens cal no és la de Portugal?”, ha exclamat referint-se al procés sobiranista. “Espanya es sotmet als tractats que
signa, i un d’aquests és no tocar els rius que desemboquen a un altre país. Per tant, estan obrint nous arguments que l’autonomia que ens cal és la de Portugal”, ha afegit. Tremosa ha desitjat que el 25 de maig sigui un preludi "d’un 9 de novembre victoriós”.

Amb un públic amb absència de banderes, Tremosa ha denunciat a la capital del Baix Ebre que “el govern espanyol porta sis anys incomplint la directiva del Marc de l’aigua”. “Espanya lidera el rànquing d’incompliments de directives europees, i a nosaltres ens diuen que la llei s’ha de complir perquè és sagrada”, ha indicat el candidat amb to contundent.

PP i PSOE són el mateix

L’alcalde de Tortosa i senador de CiU, Ferran Bel, ha assegurat que “PP i PSOE són el mateix perquè voten el mateix. Qui vulgui aturar a Mariano Rajoy està clar que l’opció no és ni el PSC ni el PSOE”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/tremosa_l_autonomia_que_ens_cal_es_la_de_portugal_100550.php