dimarts, 27 de maig del 2014

Santi Vidal continuarà redactant la Constitució catalana

27/05/2014

CONSTITUCIÓ CATALANA

El jutge assegura que si hagués estat redactant una modificació de la Carta Magna espanyola del 78, “no m’haurien cridat a declarar”


Alèxia L. Ferret



Santi Vidal a Singular TV



El jutge, Santi Vidal, ha confessat aquest matí que continuarà redactant la Constitució catalana, juntament amb els altres 10 membres que conformen l’equip. “Segueixo fent el que feia abans”, ha assegurat Vidal després que ahir fos citat a declarar pel promotor de l’Acció Disciplinari del Consell General del Poder Judicial, després que aquest s’assabentés que estava redactant una Constitució Catalana

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Vidal ha assegurat que seguiran treballant fins al
pròxim 9 de novembre, dia de la consulta sobiranista, i si la ciutadania decideix que s’ha de crear un nou estat “posarem l’esborrany en mans de la mateixa societat perquè volem que sigui un document participatiu”.

“Tinc la sensació d’estar revivint un ‘Gran Hermano’”, ha explicat, mentre ha alertat que “vaig amb compte amb què faig”. En aquest sentit, Vidal ha afirmat que ha rebut centenars de trucades de suport, entre elles, una d’una persona amb molt poder en aquest país que li va dir: “Pareu una miqueta i després del 9N serà el moment de tornar-hi”.

El jutge ha volgut deixar clar que no té l’encàrrec de cap partit polític perquè és “una iniciativa nostra”, però sí que ha confirmat que alguns partits n’estaven al corrent. A més, ha insinuat que si, per contrari, hagués estat redactant una modificació de la Constitució del 78, “no m’haurien cridat a declarar”, i ha afegit que “no m’estranyaria que algú ho estigués fent després que el PSOE declarés públicament la necessitat d’una reforma constitucional”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/sant_vidal_continuara_redactant_la_constitucio_catalana_100902.php