dijous, 8 de maig del 2014

Mariano Rajoy passa del PPC

08/05/2014

ELECCIONS EUROPEES

El president espanyol només participarà un sol dia en la campanya del partit de Camacho


Lluís Bou



Alícia Sánchez-Camacho i Mariano Rajoy
 El president espanyol, Mariano Rajoy, ja sembla haver descartat els resultats del PPC a les eleccions europees, i tindrà una presència mínima en la campanya del partit d'Alícia Sánchez Camacho. El PPC només podrà comptar amb ell en una sola ocasió. Serà el dissabte 17 de maig, quan els populars catalans celebraran el seu acte central a l'Hospitalet, al recinte de Fira Barcelona, i quan el cap de llista del PP, Miquel Arias Cañete, el candidat català, Santi Fisas, així com la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, es faran acompanyar per Rajoy.


La pràctica absència de Rajoy de la campanya catalana contrasta amb els constants anuncis que ha
fet la direcció del PPC en el sentit que aquest s'implicaria de forma més directa amb el partit de Camacho. Però Rajoy està clar que prefereix posar l'accent en territoris on mou més vots, de cara a guanyar al PSOE.

Cañete, a diferència del president espanyol, sí que visitarà Catalunya en una segona ocasió durant els quinze dies de cursa electoral. Diversos ministres i dirigents del PP espanyol recorreran el territori amb Fisas i Camacho per demanar el vot als populars, però amb un perfil polític més discret.