dijous, 8 de maig del 2014

Messi, sobre el seu futur: "S'han dit moltes barbaritats, gairebé totes mentida"

El crac argentí diu que ara depenen d'ells mateixos per guanyar la Lliga, un títol "molt important"

 

Leo Messi, durant un acte de la seva fundació / ALEJANDRO GARCÍA / EFE
El jugador argentí del Barça Leo Messi ha assegurat aquest dijous que durant l'últim any s'han dit "moltes barbaritats, gairebé totes mentida" sobre el seu futur al club blaugrana i ha ressaltat que el seu equip no pot "deixar escapar" la Lliga.

En un acte de la seva fundació amb l'empresa de telecomunicacions qatariana Ooredoo, en la qual s'ha presentat un projecte de cooperació sanitària, el blaugrana no ha parlat sobre la seva millora de
contracte amb el Barça, però ha assenyalat que s'han dit "moltes barbaritats". "Han sortit moltíssimes coses durant l'any. S'han dit moltes barbaritats, gairebé totes mentida. Jo estic bé", ha afirmat.

Aquestes declaracions es produeixen després que en els últims dies s'hagi confirmat la seva millora de contracte amb el Barça. No obstant això, Messi ha dit que prefereix centrar-se en la Lliga i, en aquest sentit, ha admès que amb l'empat d'ahir del Reial Madrid davant el Valladolid, s'han obert les possibilitats d'aixecar el títol.

"Avui estem millor que setmanes enrere. Tenim possibilitats de guanyar la Lliga, depenem de nosaltres mateixos. Cal aprofitar aquest moment i no deixar-lo escapar", ha afegit. Preguntat per si una victòria a la Lliga salvaria la temporada, després de caure en els quarts de final de la Lliga de Campions i a la final de la Copa del Rei, el jugador argentí ha assenyalat que és un títol "molt important".

El jugador blaugrana ha fet aquestes declaracions en la presentació d'un projecte en què la Fundació Leo Messi i l'empresa de telecomunicacions qatarià Ooredoo impulsaran vehicles d'assistència sanitària en zones rurals de Myanmar, Algèria i Tunísia, que pretén donar cobertura mèdica a dos milions nens l'any 2016.