dissabte, 31 de maig del 2014

Les furgonetes de Calella entren a la ciutat

Dissabte  31.05.2014  19:14

A les 19.00 hi ha convocada la manifestació de suport a Can Vies



El Ministeri d'Interior espanyol va enviar dimecres dos-cents efectius de policia arran dels avalots pel desallotjament de Can Vies. Des de fa una estona, les furgonetes de la policia espanyola es poden veure a diversos punts de la ciutat.










Segons que van informar fonts del ministeri a VilaWeb, aquests efectius de les unitats d'intervenció policíaca (UIP) han estat enviats per 'donar seguretat a les dependències estatals' i no tenen data de retorn. Coincidint amb aquest desplegament policíac es van publicar per la xarxa algunes fotografies de desenes de furgonetes d'antiavalots aplegades a Calella.



Les furgonetes a Calella. Foto: @JEmiliRoig

 
Imatges com la que ha publicat @JEmiliRoig, que es va enfilar damunt un mur per a poder fer la foto. L'autor de la foto ho va explicar a VilaWeb: 'Aquest matí era a l'institut de Calella, on faig classe, i he vist el solar de l'Hotel Olímpic tot ple de furgonetes de la policia. A l'hora del pati m'hi he arribat, m'he enfilat al mur que hi ha a tocar i he fet una foto. D'allà estant, he vist que l'entrada era custodiada per un munt d'agents. De fet, el solar no es veu pas, des del carrer; només és visible des de l'institut i des de l'hotel, que són edificis elevats.'
Informació relacionada:
Concentració d'antiavalots de la policia espanyola a Calella