dimarts, 13 de maig del 2014

Histèria al PP per la visita de Platini a Gibraltar

Dimarts, 13 de maig de 2014 12:50 h

El PP assegura que la visita del president de la UEFA a Gibraltar "només serveix per encoratjar les pretensions sobiranistes del Govern de Fabián Picardo " .





El president de la UEFA, Michel Platini, va viatjar a Gibraltar aquest dissabte per presidir la final de la Copa de Gibraltar al Victòria Stadium. 

Gibraltar forma part de ple dret de la UEFA des d'octubre del 2012  és l'associació federada número 54 després que el Tribunal d'Arbitratge rebutgés de forma definitiva els vetos continuats de la Federació Espanyola de Futbol. 

Però el PP encara no ha paït el fet, tal com demostren les paraules del vicepresident de la Comissió
d'Afers Exteriors del Congrés i alcalde d'Algesires del PP, Ignacio Landaluce, que ha qualificat “d’inadmissible” la visita del prsident de la UEFA A Gibraltar i ha assegurat que "només serveix per encoratjar les pretensions sobiranistes del Govern de Fabián Picardo ".

L’actitud del PP és clarament antiesportiva, a més, d’un intent barroer de polititzar l’esport ja que és tradició a la UEFA que el president de la institució sigui a la final de la copa dels socis admesos recentment. La caverna va titular la noticia com a un desafiament de Platini a Espanya i el Partido Andalucista va arribar a reclamar la retirada d’Espanya de la UEFA.