divendres, 16 de maig del 2014

#Europees2014 Canya a Cañete per matxo ibèric

Crítiques a dojo per l’exhibició masclista de l’exministre del PP famós per voler imposar el transvasament de l’Ebre per “collons” 









L’any 2000, el llavors ministre Miguel Arias Cañete va ser “caçat” per la premsa en una conversa al Congrés assegurant que el transvasament de l’Ebre es faria per “collons” i que la seva tramitació seria un “passeig militar”, catorze anys després, el dos cops ministre, ha demostrat el seu estil testosterònic. 

Cañete s’ha endut les crítiques de CiU, ERC, ICV i PSC, per afirmat avui que debatre amb una dona
és "complicat" perquè "la superioritat intel·lectual" sembla "masclisme".

Segons Ramon Tremosa, Cañete tindrà problemes amb les comissàries europees que es trobarà a la UE. "Si Cañete ha de ser comissari comença molt malament", ha assegurat el candidat de CiU. 

Per a Josep Maria Terricabras, són paraules més pròpies del segle XVI i és "incomprensible i dramàtic que algú pugui tenir una actitud com la que té aquest senyor", ha reblat el candidat d’ERC. 

Ernest Urtasun, candidat d’ICV, ha considerat aquestes declaracions són "totalment inacceptables" i "no tenen cabuda en un debat democràtic", i el candidat del PSC, Javi López, creu que Cañete, "s'ha retratat" com a "candidat masclista"