dimarts, 6 de maig del 2014

Cañas: “nosaltres tenim un discurs moralment superior”

Dilluns, 5 de maig de 2014 21:55 h

Culpa als partidaris del procés sobiranista de fer “bullyng” als partidaris de l’unionisme





L'exdiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, que té en el seu currículum un encausament per frau fiscal, haver amenaçat de muntar un Ulster a Catalunya i insultar i titllar els sobiranistes de nazis, dóna lliçons de "moralitat superior". 

En una entrevista a El Mundo d’aquest dilluns es vanta de que Ciutadans té una moralitat superior i
denuncia que els nacionalistes tenen “la pocavergonya de negar" la crispació, que segons ell es viu a Catalunya, i els acusa d’haver portat la societat catalana a “aquest punt de fractura de forma premeditada i planificada" durant 30 anys. Cañas denuncia que aquesta crispació vol atemorir i silenciar els contraris al procés sobiranista.


Segons Cañas "El principal problema de Catalunya ara mateix és un govern irresponsable i uns partits que provoquen fractura social.  “Hi ha un discurs de l'odi a Espanya i una cosa més perillosa que és dividir els catalans entre bons i dolents en funció de si són separatistes o no", ha lamentat."A ningú no li agrada que li posin un mirall al davant i vegi com n'és de lleig és el seu discurs", tot assegurant que:  "Nosaltres en tenim un de moralment superior, ja que no dividim ningú i volem els mateixos drets per a tothom i conviure en harmonia i respecte".