dijous, 22 de maig del 2014

Apedreguen el vehicle de Montoro a Vilanova i la Geltrú

21/05/2014

ALDARULLS

Un grup de persones provoca aldarulls a la sortida de l'acte de campanya del PP a Vilanova i la Geltrú


Xavier Lladó



Els aldarulls (EFE)


El vehicle on anaven el ministre d'Hisenda, Cristobal Montoro, i la líder del PPC a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha estat apredregat aquest vespre a Vilanova i la Geltrú, al Garraf, a la sortida d'un acte de campanya en aquesta ciutat. Li han llançat pedres i ampolles.

En el transcurs de l'acte s'han aplegat manifestants a fora del recinte. En acabar Montoro i Sánchez-Camacho han hagut de fugir en cotxe per un itinerari alternatiu a la via principal, bloquejada pels
manifestants.

Ha estat un grup indeterminat de persones. Hi ha militants del Partit Popular que asseguren haver estat agredits. Aquests incidents han tingut lloc a la vegada que representants de la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca) duien a terme un "escarni silenciós" a fora del recinte on s'organitzava l'acte.

Hores d'ara, s'ha detingut una persona i se n'han identificat dues altres, acusades d'atemptat a l'autoritat. El Conseller d'Interior del govern català, Ramon Espadaler, ha telefonat Montoro i Sánchez-Camacho per tenir de primera mà més detalls del que havia passat i poder valorar les circumstàncies en què s'han produït els incidents. El conseller ha "condemnat rotundament" els fets. Malgrat el llançament d'objectes no hi ha hagut cap lesionat.

Durant l'acte, membres del PPC han telefonat al director de la Policia, Manel Prat, per demanar-li que reforcés la dotació policial. La consideraven que insuficient, atès el que succeïa fora del recinte.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/apedreguen_el_vehicle_de_montoro_a_vilanova_i_la_geltru_100800.php