divendres, 25 d’abril del 2014

Un presentador de la BBC alerta del risc de viatjar a Espanya

Divendres, 25 d'abril de 2014 14:55 h

Un famós golfista i presentador de la BBC denuncia que va ser drogat, robat i abandonat ferit durant una estada curta a Marbella i alerta que això passa sovint a Espanya


El locutor de la BBC, Alan Tait, presentador de The Golf Show a Ràdio Escòcia, va narrar en directe la traumàtica experiència viscuda a Puerto Banús (Marbella), on passava uns dies de descans. Tait va ser drogat, assaltat i abandonat per una banda organitzada divendres passat, segons publica també “Daily Record”. El presentador  ha alertat als seus compatriotes que atacs com el que ell va patir són freqüents i els ha alertat dels riscos de viatjar a Espanya.  


Alan Tait

 Una anestèsia utilitzada amb cavalls per tombar un home de metre noranta

"La policia em va dir que veuen aquest tipus de cosa sovint, però aquí poques vegades s'escolta res que s’hi assembli”, va explicar en directe el presentador de la BBC. Segons Tait els assaltants van introduir-li alguna cosa a la beguda i que es va despertar en un carreró a dos carrers de distància d'on
va desaparèixer, tenia talls a la cara i contusions al cap. "La meva camisa havia desaparegut i els meus pantalons estaven esquinçats ".

Marbella, Benidorm i Mallorca en el punt de mira

Segons el presentador, "El personal de l'aeroport va dir que veuen aquest tipus de coses sovint, en llocs com Marbella, Benidorm i Mallorca. No només amb els joves, fins i tot les persones grans que surten a menjar es veuen afectats. És horrible. Tinc nebodes i nebots de 20 anys que van de vacances a Espanya. No vull ni pensar que hauria passat si això li passa a una nena ".


http://directe.cat/346661