dimarts, 22 d’abril del 2014

Toni Comín: "El federalisme del PSOE és una gran decepció"

16/04/2014

SINGULAR TV

"Els partits espanyols no volen reconèixer públicament però ho fan implícitament, que els catalans som sobirans", afirma a Singular TV l’exdiputat del PSC


Mar Sabé








Toni Comín a Singular TV
L’impulsor de l’associació ‘Socialisme, Catalunya i Llibertat’ i exdiputat pel PSC, Toni Comín, afirma en una entrevista a Singular TV que el federalisme del PSOE, -detallat al Pacte de Granada del 6 de juliol del 2013-, “és una gran decepció”. Comín explica en aquesta entrevista que mitjançant aquest pacte “el PSOE ha dit clarament que allò és el final del camí, el màxim al que pot aspirar”, i per ell es queda clarament a mitges.

Considera que “els partits espanyols no volen reconèixer
públicament el que reconeixen implícitament, que els catalans som sobirans”, i recorda en aquest sentit que ells mateixos posen com a argument a favor de la Constitució el fet que en el seu dia els catalans van votar-la massivament. Segons Comín, caldria un “miracle mancomunat” perquè arribés una proposta per part de les forces polítiques espanyoles prou bona com per ser considerada per la major part dels catalans.

Comín, que l’any 2010 va ser l’impulsor d’un projecte federal al capdavant del Ciutadans pel Canvi, amb el temps ha anat evolucionant cap a l’independentisme i, mitjançant l’associació que ha impulsat, s'ha situat al costat de les altres forces polítiques d’esquerres en diverses ocasions. Explica en aquesta entrevista que ell “estarà al costat de tots aquells que recolzin un projecte basat en la socialdemocràcia”, més enllà de les sigles de cada formació política.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/04/comin_el_federalisme_del_psoe_es_la_gran_decepcio_100080.php