dijous, 3 d’abril del 2014

Ramon Tremosa para els peus a Santiago Fisas

03/04/2014

ELECCIONS EUROPEES

L’eurodiputat de CiU replica el del PP després que aquest afirma que la Generalitat "subvenciona mitjans estrangers”


Alèxia L. Ferret




Ramon Tremosa i Santiago Fisas
L’europdiputat de CiU, Ramon Tremosa, i el del PP, Santi Fisas, s’han enganxat aquest matí durant un debat entre els europarlamentaris catalans a RAC1. Tremosa ha parat els peus a Fisas.

L'eurodiputat de CiU ha aconsellat als catalans llegir més mitjans internacionals, i no tanta premsa de Madrid perquè està subvencionada per l’Estat.
A l’escoltar aquestes paraules, Fisas ha replicat que el govern català "subvenciona mitjans estrangers", sense donar cap més detall. Ha estat llavors que
Tremosa ha saltat amb vehemència: “Això és fals, quines proves tens?”. Fisas només li ha respost, sense aportar novament cap dada: “Les mateixes que tu. Reaccionant així demostres que el que dic és veritat”.

Tremosa, durant la seva intervenció, també ha criticat que alguns mitjans catalans “tinguin 10 redactors a Madrid, i només un, a mitja jornada, a Brussel·les”. “Hi ha la sensació que el que passa a Brussel·les no té importància”. Per la seva banda, l’ eurodiputat del PP ha revelat que el seu partit encara no li ha confirmat si serà candidat o no a les eleccions europees. “Estem a l’expectativa, a veure què passa. Tots tenim una certa angoixa per la situació. Tinc il·lusió de seguir ,però és una decisió del partit”, ha afegit Fisas.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/tremosa_para_els_peus_a_fisas_99801.php


1 comentari :

Llaudal ha dit...

Els del PP van de mentida en mentida pensat que alguna cosa sempre queda.