divendres, 4 d’abril del 2014

Javier Ríos: "Espanya com a Estat no funciona i la relació amb Catalunya no dóna més de si"

03/04/2014

SINGULAR TV

“Estic molt de 'subidón' amb Artur Mas, el veig molt compromès”, afirma a Singular TV l’autor gadità de ‘Destruir España’


 Mar Sabé







Javier Ríos a Singular TV
Javier Ríos és llicenciat en publicitat, emprenedor i escriptor, i també és un gadità que va aprendre català a Madrid “perquè era barat”. En una entrevista a Singular TV explica que "Espanya com a Estat no funciona, i la relació amb Catalunya no dóna més de si”, i davant d’aquesta conjuntura, ell prefereix marxar amb Catalunya, confessa.

Estic molt de subidón amb Artur Mas, el veig molt
compromès amb el que ha promès”, comparteix, tot i que confessa que el president mai havia sigut sant de la seva devoció. Porta deu anys vivint a Barcelona després de voltar diverses vegades per Espanya.

Ríos acaba de publicar el seu primer llibre, ‘Destruir España (Antes de que Ella nos destruya a nosotros)’ (Los libros del lince), que ha generat certa polèmica pel títol trencador, tot i que ell confessa que en realitat només és irònic i que la vol destruir “perquè l’estima”. També escriu un bloc i és columnista d’El Diario de Cádiz i tertulià al programa ‘Migdia’ de 8TV.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/javier_rios_espanya_com_a_estat_no_funciona_i_la_relacio_amb_catalunya_no_dona_mes_de_si_99788.php