dimarts, 15 d’abril del 2014

El cas Aguirre, justícia marca Espanya

Dimarts, 15 d'abril de 2014 10:50 h

Santi Vidal denuncia el tracte de favor de la Justícia espanyola vers la presidenta del PP de Madrid. Si això hagués passat amb Mas o Junqueras els càrrecs haurien estat molt superiors.


La justícia espanyola amanyaga Esperanza Aguirre, que només haurà de fer front a un judici de faltes i a una multa per “incident de trànsit” després de fugir quan dos agents municipals de Madrid la multaven per aparcar incorrectament en doble fila, i tirés a terra la moto d’un dels agents. Santi Vidal ha assegurat a RAC1 que si en comptes d’Aguirre, hagués estat el president Mas o Oriol Junqueras els autors de la fuga, haurien d’afrontar càrrecs de desobediència o, fins i tot, d’atemptat a l’autoritat. Segons Vidal, aquest judici de faltes és difícil de justificar des del punt de vista jurídic, mentre que de del punt de vista polític queda clar. 


Santiago Vidal

Un altre nyap Marca Espanya


El cas d’Aguirre torna a posar sobre la taula que la justícia no és igual per tothom per molt que el rei d’Espanya s’esgargamelli, i mostra a Europa i a la resta del món un altre nyap Marca Espanya. En qualssevol país europeu ja hauria dimitit o l’haurien fet dimitir



http://directe.cat/345358