dilluns, 7 d’abril del 2014

Bassas: "Al 2009 Catalunya era pràcticament desconeguda als EUA i ara està al mapa"

03/04/2014

SINGULAR TV

El periodista afirma a SingularTV que les primàries del PSC ha mostrat "el desig de fer un canvi perquè res canviï"


Mar Sabé








Antoni Bassas, periodista, editor del diari 'Ara' i ex-corresponsal de TV3 als Estats Units, explica en una entrevista a Singular TV que “l’any 2009 Catalunya era pràcticament desconeguda als EUA i ara està al mapa”. Bassas considera que si una majoria vota a favor del Sí, Amèrica acabarà reconeixent el nou Estat.

En relació a les eleccions primàries que el PSC va dur a terme la
setmana passada en primera volta i aquest cap de setmana en segona, Bassas opina que “són una bona idea molt mal portada a la pràctica”. “Es nota el desig de fer un canvi perquè res canviï”, afirma.

El periodista, que fa una setmana ha iniciat el nou projecte de l’AraBassas, parla sobre com veu el periodisme, que “tira cap a la plataforma i la reflexió”. Anuncia que el diari 'Ara' "té voluntat de créixer", però no valida el rumor que circula a Barcelona en el sentit que aquest rotatiu voldria comprar el Grup Flaix, dirigit per Miquel Calçada.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/bassas_al_2009_catalunya_era_practicament_desconeguda_als_eua_i_ara_esta_al_mapa_99805.php