divendres, 28 de març del 2014

Shakira rep l’escalf del Govern

Divendres, 28 de març de 2014 11:35 h

El Govern ha fet arribar el seu suport a la cantant pels insults a la xarxa per cantar en català. La cantant vol aprendre català.


El conseller Francesc Homs, ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que el Govern ha fet arribar el suport del Govern a la cantant Shakira després dels insults i crítiques que ha rebut per cantar en català. "És trist que pel fet de cantar en català hagi rebut aquestes crítiques inoportunes i fora de lloc", ha afirmat Homs que ha considerat que la versió en català de Shakira "posiciona" el català "com una llengua potent al món". Per altra banda, la coreògrafa Maite Marcos, que ha ajudat la cantant a pronunciar bé en català la lletra de la cançó de Sau, en una entrevista a RAC1 ha assegurat que la cantant “quan pugui, aprendrà el català. I diu que l'àvia de Piqué ja l'ha animat a fer-ho”. 



Shakira amb la montanya de Montserrat de fons



Sobre els insults propinats a Shakira a través de les xarxes socials per cantar el “Boig per tu” en català, Marcos ha considerat que : "em sembla que la gent és torracollons. Això és un acte d'amor. Qui no ho entengui que s'hi posi fulles".  


http://directe.cat/341695