dimarts, 4 de març del 2014

Maragall: "L’única sortida possible és la independència"

04/03/2014

ELECCIONS EUROPEES

Junqueras defensa que la coalició d’ERC i de NeCat per les europees s’estengui a altres convocatòries electorals


Mar Sabé




Oriol Junqueras i Ernest Maragall a la presentació de la coalició d'ERC i NeCat a les europees



L’exconseller del PSC i fundador de Nova Esquerra Catalana (NeCat) Ernest Maragall, ha fet un pas endavant al considerar a que “l’única sortida possible és la independència”, i ha manifestat així la seva voluntat de “convertir l’impuls que expressa la societat fins a les últimes conseqüències”.

L’exdirigent socialista ha fet aquestes declaracions avui al Col·legi de Periodistes de Catalunya en la presentació, al costat del líder d’ERC Oriol Junqueres, de la coalició que uneix als dos partits en una candidatura per a les properes eleccions europees que es celebraran el proper 25 de març.

En aquesta presentació, Junqueras ha defensat l’acord de col·laboració de les dues formacions polítiques que es va conèixer ahir, i que posiciona Maragall com a número dos a la llista d’ERC que encapçala l’independent Josep Maria Terricabras. El líder republicà ha apostat també perquè aquest acord s’allargui a altres convocatòries electorals, i també ha explicat que les converses perquè l’exdiputat socialista Toni Comín ocupi la tercera plaça “van molt bé”, però no ha assegurat que finalment si acabi sumant.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/maragall_l_unica_sortida_possible_es_la_independencia_99134.php