dimarts, 25 de març del 2014

L’ANC ha guanyat un 30 % d’inscrits des que se'n va demanar la il·legalització

25/03/2014

ANC

“Manos Limpias té por a la democràcia”, etziva la presidenta de l’entitat, Carme Forcadell


Mar Sabé




La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell


La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha compartit que l’entitat ha augmentat un 30 % el seu nombre d’inscrits amb poc més de tres dies en motiu de la voluntat d’il·legalitzar-la per part del sindicat ultadretà ‘Manos Limpias’.

Forcadell ha considerat, en una entrevista a Rac1, que “Manos Limpias té por a la democràcia”, i
que, de fet, ja s’esperava que tard o d’hora arribés aquesta voluntat d’il·legalització, ja que “l’ANC està en el punt de mira”. “Entenem que aquest sindicat, que és d’extrema dreta, denunciï un procés que és absolutament pacífic i democràtic”, ha compartit, i ha recordat que també s’han querellat contra el president Artur Mas per intentar dinamitzar el procés.

El sindicat, en aquesta voluntat d’acabar amb l’entitat, ha denunciat personalment la seva presidenta, Carme Forcadell, per associació il·lícita, provocació a la sedició i malversació de fons. “És absurd”, ha compartit la presidenta, perquè “no només no hem rebut mai cap tipus de subvenció pública, sinó que ni tant sols l’hem demanada”.

Forcadell s’ha mostrat tranquil·la i ha compartit que se sent amb el suport de molta gent per continuar endavant amb el procés, que portarà a l'entitat a Tarragona el proper dissabte 5 d’abril, on s'hi farà una assemblea general per aprovar el full de ruta.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/l_anc_ha_guanyat_un_30_d_inscrits_des_que_se_n_va_demanar_la_il_legalitzacio_99579.php