dimecres, 5 de març del 2014

La Fiscalia denuncia dos ultres pels seus discursos el 12-O a Barcelona

05/03/2014

INDEPENDÈNCIA

Peña es defensa citant a Primo de Rivera, "màrtir de la Causa Espanyola": "El separatisme és un crim que no perdonarem"


Nerea Rodríguez




El president d’Alianza Nacional, l’advocat Pedro Pablo Peña


La Fiscalia de Delictes d’Odi i Discriminació de Barcelona ha denunciat l’advocat i president d’Alianza Nacional, Pedro Pablo Peña, i un dels líders de la Falange, Manuel Andrino, per un delicte d’incitació a l’odi, com a conseqüència dels discursos que tots dos van pronunciar el 12 d’Octubre passat a Barcelona, en el marc dels actes espanyolistes celebrats a Montjuïc.

Peña ha escrit un text a Patriotas.es on assegura que “el tipus penal escollit -incitació a l'odi- no sembla molt apropiat, tret que la pròpia Fiscalia entengui que els separatistes catalans són una minoria ètnica, racial o religiosa o de determinada orientació sexual. Això últim sí és possible. Però fora d'aquest supòsit, no hi ha aplicació possible del referit article”.


A més, afirma que “l'única incitació a l'odi és la que promouen Artur Mas i els seus socis de govern, CiU, ERC i tota la resta d'associacions separatistes, emparats en les Institucions de la Generalitat i valent-se de la feblesa del Govern de la Nació”. Alhora, es reafirma “en cada paraula i en cada coma del discurs que vaig tenir l'honor de pronunciar en l'acte de Montjuïc, i reitero el contingut de les meves declaracions davant els mitjans de comunicació que em van entrevistar”.

En aquest sentit, assenyala que “probablement em vaig quedar curt”. També manifesta que “no m’importen res la Fiscalia i els fiscals, que s’han quedat muts davant els actes de traïció a Espanya, de sedició i de vulneració de l'ordre constitucional, comesos per Artur Mas i el seu seguidors, i arremeten contra els qui defensem la sagrada unitat de la Nació, complint el nostre deure com a espanyols”.

I encara va més enllà: “Que les diligències que obrin o puguin obrir els esbirros del Règim ens les passem per l'arc del triomf”. I conclou citant a Primo de Rivera, “màrtir de la Causa Espanyola: El separatisme és un crim que no perdonarem”. “A bon entenedor, poques paraules basten”, sentencia.



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/la_fiscalia_denuncia_dos_dirigents_d_ultradreta_pels_seus_discursos_el_12-o_a_barcelona_99158.php