dimarts, 18 de març del 2014

Girauta retuiteja insults

Avui a les 19:09h.

El candidat de Ciutadans a les europees acusa Vicent Partal de "posar-me a la diana" i a Gorka Knorr d'"enfocar-me"




El que amenaça i no vol ser insultat



El periodista i candidat de Ciutadans a les europees, Juan Carlos Girauta, ha denunciat a twitter diferents amenaces rebudes a la xarxa després de les seves paraules en les que acusava l'ANC de "colpista" i augurava un "escenari bèl·lic" a Catalunya arran de la ponencia de la organització.

A Girauta l'acusen de "provocador" i d'"incitar a la violència contra Catalunya". "No habrá paz, para los malvados. Toma nota", li diu un. Un altre tuitaire escriu que "suggereixo a @GirautaOficial que es foti ell mateix un parell d'hòsties i vagi a comissaria a denunciar-ho".

"Només un #espanyoldemerda com tu pot pensar així,a les Guilleries fem botifarres de paios com tu"; "et mereixes un parell d'hosties per les teves declaracions incendiaries,pero com que #TotsSomAssembleaNC no ho fare, ni ganes" són missatges que ha rebut i que ha fet arribar a la Guàrdia Civil mitjançant la xarxa.

"@GirautaOficial fa que Bubba, l'amic de Forrest Gump, sembli un putu premi Nobel de Física…"; "Al cara de psico del @GirautaOficial li encantaria rebre per justificar la seva misèria moral. Però cap indepe perdrà el seu temps"; "fill de puta quina enveja que tens que som una nacio i fora de espanyistan"; "colons inadaptats com vosaltres, el que heu de fer és cardar el camp al pueblo" o "si t'arrenques un ou et semblaràs més a Franco. I ara ja em pots bloquejar, fill de puta", són alguns del missatges que ha rebut en aquest sentit.

El candidat de C's a les europees, ha mantingut una enganxada amb Gorka Knorr, que li diu "imbècil" i "miserable" en diverses piulades. "Girauta, mai hagués cregut que podries caure tan i tan baix. Que es doni veu a un imbècil que crida subjectivament a la violència és fort", escriu Knorr.

A més, afegeix que "no se m'acut cap altre paraula que miserable" per referir-se tan a Girauta com a Alícia Sánchez-Camacho. "No vull faltar els oligofrènics", diu Knorr, per sentenciar finalment que "els discapacitats són bastant més dignes que aquest miserable".

Girauta ha denunciat aquestes paraules i ha assenyalat que "quan Gorka Knorr t'enfoca, cal tenir molt de compte". "Repeteixo: quando @GorkaKB t'enfoca, la cosa es posa seriosa", ha afegit, a més de considerar les paraules de Knorr, a qui titlla d'"abertzale", de "molt preocupants, atès el seu perfil i els seus contactes"

El periodista, a més, també acusa Vicent Partal de "posar-me una diana al front al presentar-me, a mi!, com aquell que tracta de desfermar l'enfrontament". Girauta fa referència a una editorial del director de Vilaweb on aquest afirma que "la seua jugada consisteix a mirar de crear un enfrontament violent a Catalunya que justifique l'ús de la força per tal d'aturar el procés des de fora".

Partal, més tard, ha afegit a twitter que "sobre en @GirautaOficial només cal recordar que si un no vol dos no es barallen. Calma, tranquil·litat i records al senyor Cuní".

Tot i això, Juan Carlos Girauta també ha rebut diferents mostres de suport a les xarxes socials. Entre elles destaca la del periodista d'esports de TV3, Xavier Bonastre, que ha lamentat que "@GirautaOficial ha rebut amenaces de mort. Més enllà d'ideologies, les amenaces són lamentables".