dimecres, 26 de març del 2014

Francesc-Marc Álvaro para els peus a Nacho Martín Blanco

26/03/2014

 ANC

Martín Blanco assegura que l’ANC està proposant un “cop de mà en tota regla” en el document que ha d'aprovar en assemblea


Mar Sabé




El periodista Francesc-Marc Àlvaro


El periodista Francesc Marc-Álvaro ha parat els peus avui al tertulià Nacho Martín Blanco, que ha considerat que l’ANC està proposant un “cop de mà en tota regla” en el document que ha d’aprovar a la seva assemblea general del dia 5 d’abril a Tarragona.

Martín ha dit a la tertúlia d’El Món a Rac1 que en el document de l'assemblea hi ha un “missatge que en alguns punts és perillós”, que “no arriba a cop d’Estat però sí a cop de mà, que és el que proposa”.

Álvaro l’ha replicat assegurant que no és veritat, que l’únic que proposa l’assemblea és que “si
s’assumeix l’estatalitat, és evident que hi ha coses que s’haurien d’administrar des de les administracions catalanes, com les fronteres”.

El jove politòleg Nacho Corredor, també present a la tertúlia, ha llegit literalment què diu el document: “La visualització pública que un país funciona per si sol ha de ser clarament percebuda per la ciutadania i ha de concretar-se en elements com el control de les grans infraestructures i fronteres, ports, aeroports...”. “És obvi!”, ha sentenciat Álvaro, i fins i tot Jordi Basté ha intervingut per aturar l’acusació de Nacho Martin Blanco: “L’esborrany de l’ANC ha estat esmentat”.





http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/francesc-marc_Alvaro_para_els_peus_a_nacho_martin_blanco_99614.php