divendres, 14 de març del 2014

Duran fa de Camacho

Divendres, 14 de març de 2014 12:35 h

“ Amb aquestes preguntes no hi haurà consulta legal perquè el Govern de l'Estat, el PP, el PSOE, el TC... ho impediran”, assegura el líder d’Unió


El dia després que el president  assegurés que el proper 9-N posarà les urnes encara que el (TC) impedís el referèndum, el líder d’Unió diu que vol contribuir a “aclarir el futur” i ajudar a no crear “confusions”, i assegura que “ amb aquestes preguntes no hi haurà consulta legal perquè el Govern de l'Estat, el PP, el PSOE, el TC... ho impediran”. També reconeix que la consulta s’ha de fer perquè sinó la ferida continuaria oberta i posa damunt la taula possibles solucions . Una de les solucions, en mans del govern de l’estat, és que aquest ofereixi una proposta amb preguntes diferents amb el vist i plau dels partits que van acordar la consulta o que sigui l’estat espanyol qui directament convoqui la consulta. 



En cas que aquest escenari no fos possible sempre queda una alternativa, aquesta en mans del president de la Generalitat, que no és altra que convocar eleccions plebiscitàries.



Crida a CiU a no ser beneits

Duran també aprofita la carta setmanal per carregar contra ERC i reclama: “Deixem-nos de punyetes: ERC vol ser l'alternativa a CiU. I CiU és i ha de continuar essent alternativa des de la centralitat al projecte d'esquerres que ERC esta bastint. No siguem beneits!”