divendres, 7 de febrer del 2014

Una enquesta interna de CDC dóna majoria absoluta a la independència

Divendres, 7 de febrer de 2014 11:15 h

Amb una participació del 70%, l’enquesta dóna un 56% a favor del doble SÍ, un 12% a l’opció del SÍ/NO, i menys del 30% al NO.


Josep Rull ha avançat a La Xarxa de Comunicació Local els resultats d’una enquesta interna de Convergència Democràtica de Catalunya sobre els resultats de la consulta que dóna majoria absoluta a la independència. Amb una participació del 70%, l’enquesta dóna un 56% a favor del doble SÍ, un 12% a l’opció del SÍ/NO, i menys del 30% al NO. Aquest matí a RAC1, Jordi Basté ha demanat  la valoración de l’enquesta de 8TV d’aquest dijous al conseller Francesc Homs, que ha considerat que la millor enquesta és que voti tothom i ha assegurat que les dadas que ell disposava donaven un resultat millor que l’enquesta de GESOP.






“El poble espanyol no pot esmenar la voluntat del poble de Catalunya”

El secretari d’Organització de Convergència Democràtica de Catalunya ha deixat clar en una entrevista a La Xarxa de Comunicació Local que, després de la consulta del 9 de novembre, caldrà obrir un procés negociador amb l’estat espanyol però en cap cas aquesta negociació podrà alterar el resultat de la consulta: “la sobirania sempre la té el poble de Catalunya”. Josep Rull ha insistit que la decisió dels ciutadans de Catalunya “és inapel·lable”.

Eleccions europees

Pel que fa a les eleccions europees, Rull assegura que encara hi ha marge per nomenar oficialment el candidat i recorda que no són l’únic partit en aquesta situació. El secretari d’organització de CDC ha mostrat el seu suport perquè sigui Ramon Tremosa qui encapçali aquesta llista, “és un candidat excel·lent”, i no es planteja renunciar-hi: “seria absurd que nosaltres renunciéssim a un dels principals actius del partit”.




1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Després de la polémica d'ahir de la cagadeta de Homs, avui nomes que sorten noticies de ciu,cdc i udc, ara ho volen arreglar. Compte que al poble no ho enganyeu ....