dilluns, 24 de febrer del 2014

Omnium : "Què està passant a Catalunya?"

24/02/2014

INDEPENDÈNCIA

Òmnium Cultural reivindica el dret a decidir al Mobile World Congress i reparteix 15.000 fulletons amb codi QR


Lluís Goñalons




La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, al Mobile World Congress



L'entitat Òmnium Cultural ha exposat avui una pancarta amb el títol 'What's going on in Catalonia? Catalans want to vote' ('Què està passant a Catalunya? Els catalans volen votar'). L'entitat s'ha apropat avui al congrés de telefonia, el Mobile World Congress (MWC), per fer pedagogia sobre la consulta i la realitat política catalana.

La presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, ha explicat quin missatge traslladen als assistents. "Volem expressar-los que els ciutadans de Catalunya estan en estat d'alerta i tensió positiva per decidir el seu futur", i afegeix: "Volem interessar-nos en la tecnologia democràtica”.

El procés, en QR

Acosten el procés verbalment i virtual. En els fulletons que distribueixen hi ha un codi QR adjunt que adreça els interessats posseïdors d'un mòbil intel·ligent a una pàgina web en anglès on s'explica el procés català. Desenes de voluntaris de l'associació independentista han repartit fins a 15.000 fulletons a les portes de la Fira de la Gran Via.

Durant els tres dies que dura el MWC, voluntaris d’Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana distribuiran fulletons informatius en anglès, francès, alemany i castellà amb informació sobre el procés independentista i amb l’accés al web de la campanya.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/_que_esta_passant_a_catalunya_98958.php