divendres, 14 de febrer del 2014

L’alcalde de Vigo exigeix a la Generalitat “que s'estiguin calladets” sobre l’AVE gallec

14/02/2014

INFRAESTRUCTURES

Francesc Homs ha assegurat des de Santiago de Compostel·la que és necessari aturar les obres de l’alta velocitat a Galícia perquè “cal prioritzar”


Albert Ribas


Abel Caballero, alcalde de Vigo. FOTO: EuropaPress
L’alcalde de Vigo, Abel Caballero, ha exigit avui als representants de la Generalitat “que s’estiguin calladets” a l’hora de fer valoracions de l’AVE gallec i ha deixat clar que Galícia “no dóna les gràcies”, sinó que reclama el seu dret a tenir connexions ferroviàries d’alta velocitat.

Les paraules de Caballero després de la visita del Conseller de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, a Santiago de Compostel·la, des d’on ha insistit en la necessitat de paralitzar les obres de l’AVE gallec perquè “cal prioritzar”.

L’alcalde de Vigo, que s’ha mostrat visiblement molest per les paraules d’Homs, ha afegit que quan es va construir l’AVE a Barcelona, tots els espanyols van “assentir solidàriament”. “Ara li toca a Galícia, i a Vigo, li diem a la Generalitat que tingui la decència d’estar-se callada. Com a alcalde els hi exigeixo que s’estiguin callats i que no facin gal·la de convertir-se en antipàtics i generadors de confrontació”, ha advertit.



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/l_alcalde_de_vigo_exigeix_a_la_generalitat_que_tingui_la_decencia_d_estar-se_call_98778.php