dimecres, 26 de febrer del 2014

El president d’honor del SUP compara ara els independentistes amb els nazis

26/02/2014

INDEPENDÈNCIA

Sánchez Fornet es dirigeix als partidaris de la independència: “Senyors independentistes: Catalunya és Espanya i la resta terra conquistada. Sempre serà Espanya. Pel civil o el militar”


Nerea Rodríguez



Amb la cara 'paga'
El president d’honor del Sindicat Unificat de la Policia (SUP), José Manuel Sánchez Fornet, compara ara els catalans independentistes amb els nazis. En una piulada ahir al seu Twitter, Sánchez Fornet assegura: “Estic veient a molts independentistes amb el complex d superioritat dels nazis sobre els jueus. Ells són més cultes, llestos...”

El president d’honor del principal sindicat de la policia espanyola, qui es va queixar que el príncep Felip parlés en català al Mobile World Congress i que el president català, Artur Mas, ho fes en anglès, carrega durament des de la mateixa xarxa social: “Mira si són ximples que porten 300 anys celebrant una derrota. I són superiors. Això creuen. Angelets. Ea, el meu exorcisme: visca Espanya!”

Però les declaracions de Sánchez Fornet sobre Catalunya i els catalans no acaben aquí: “El nacionalisme és com la pesta; ha ocasionat més guerres que la religió. I els progres que creuen que és progressista no s'han assabentat”, i també: “Aquests que defensen aquí la independència de Catalunya per lliurar-la a les seves èlits burgeses defensen els camps de concentració de Corea del Nord”.

A més, va piular coses com: “Catalunya és Espanya; jo sóc espanyol; això és una democràcia; jo voto. No em robaran impunement. Visca Espanya incloent a Catalunya”, i es dirigeix explícitament als partidaris de la independència de Catalunya: “Senyors independentistes: Catalunya és Espanya i la resta terra conquistada. Sempre serà Espanya. Pel civil o el militar. És el que hi ha”.




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/el_president_d_honor_del_sup_compara_ara_els_independentistes_amb_els_nazis_99006.php