dijous, 6 de febrer del 2014

El govern espanyol amortitza Duran

Dijous, 6 de febrer de 2014 11:10 h

Considera que Duran i Lleida (i Lladre) “no és l’interlocutor” per apropar postures amb Catalunya i que no és capaç de frenar el president Mas


La Vanguardia és feia ressò del dinar de la vicepresidenta del Govern, Sáenz de Santamaría, amb el líder d’Unió, Duran i Lleida (i Lladre), d’aquest dimarts i destacava que s’havia preservat el diàleg de la tensió entre governs, i que quedava oberta la porta del diàleg. Pel que sembla les coses no són tan de color rosa com vol fer creure el rotatiu del grup Godó, segon publica El Confidencial Digital, Santamaría va provocar l’encontre amb Duran per sondejar el poder de pressió del líder d’Unió sobre la Generalitat i va arribar a la conclusió que aquest no té capacitat per frenar Artur Mas i que “no és l’interlocutor” per apropar postures amb Catalunya. A més, hauria utilitzat l’encontre per fer la traveta al PSOE. 



Duran i Lladre i Xoxito d'Or Santamaría
 Santamaría utilitza Duran

Segons el mateix digital La Moncloa hauria filtrat  el dinar el mateix dia que la presidenta Andalusa Susana Díaz es reunia amb el president Artur Mas, d’aquesta manera el PP enviava el missatge de que “el PSOE no es e l’únic  que parla amb Catalunya”.

Camacho desinformada

Santamaria abans de la reunió amb Duran hauria parlat amb Alíca Sánchez Camacho per conèixer els detalls últims de la situació a  Catalunya però no va comunicar a la líder del PP a Catalunya que tenia previst dinar amb Duran, Camacho se’n va assabentar per la premsa.


http://directe.cat/333744