dilluns, 10 de febrer del 2014

Detenen un monitor d'un centre ultracatòlic per abusar sexualment d'un menor durant 7 anys

La víctima, que té 24 anys, fins ara no s'ha vist amb cor de denunciar uns fets

Les agressions van començar l'any 1999 quan la víctima tenia 10 anys i van durar fins el 2006


10/02/14 09:18 - BARCELONA -


Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 22 de gener a Barcelona un home de 29 anys, antic monitor d'un centre juvenil ultracatòlic, per abusar sexualment d'un menor durant 7 anys. Els fets van començar l'any 1999 quan la víctima tenia 10 anys i es va apuntar al casal de joves de l'escola ultracatòlica en què estudiava i va ser aquí on va conèixer el que seria el seu monitor i agressor, cinc anys major que ell. El monitor va apropar-se molt al menor generant una gran amistat, fins al punt que els pares del menor li van demanar si podia fer de cangur a ell i als seus germans. La relació llavors va canviar i el jove monitor va començar a abusar sexualment del menor i a tornar-se més i més possessiu.

L'agressor sexual va apartar el menor dels seus amics i passava tot el temps possible amb ell. El menor, que se sentia manipulat, espantat i sense cap control sobre la seva vida, va ser incapaç d'acabar la relació ni de denunciar l'abús que es produïa diàriament entre els anys 2000 i 2006. Quan la víctima va complir 18 anys va decidir marxar a estudiar a l'estranger per tal d'allunyar-se definitivament del seu monitor i decidir el seu futur. La distància va permetre al jove trobar el valor per explicar als seus pares els abusos soferts i parlar amb el director espiritual de la víctima, el qual va apartar el monitor del centre juvenil.

Finalment els pares i el jove van denunciar els fets davant dels mossos, que el passat 22 de gener a la tarda van detenir a l'antic monitor de la víctima. El denunciat resta a l'espera de ser citat pel jutjat.
Darrera actualització ( Dilluns, 10 de febrer del 2014 09:27 ) 


"Es tracta del colegi Legionarios de Cristo Rey"

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/715927-detenen-un-monitor-dun-centre-ultracatolic-per-abusar-sexualment-dun-menor-durant-7-anys.html