dijous, 20 de febrer del 2014

Basté veu joc brut de l’estat espanyol contra el Barça

Dijous, 20 de febrer de 2014 10:50 h

“Potser sí que tenen raó els que diuen que mai es va perdonar que el Barça, el seu president i la seva junta, cedís l’estadi pel Concert de la Llibertat i a la Via Catalana”


El director d’El món a RAC1, Jordi Basté, en el seu editorial afirma que després de l’actuació de la fiscalia  imputant el Barça té “sospites en majúscula”, que no li quadra la dimensió que ha pres el fitxatge de Neimar i que si, a més, el sindicat ultra Manos Límpias s’hi abona “quadrem el cercle”. En aquest sentit, Basté es demana que va passar perquè Rosell un dilluns digués que aniria al jutjat a ensenyar el contracte de Neimar, la nit següent es reunís amb la junta i l’endemà plegués? S’ho veia venir? Volia protegir la família? Estava fart de tanta pressió? Van ser els problemes al Brasil? O “potser sí que tenen raó els que diuen que mai es va perdonar que el Barça, el seu president i la seva junta, cedís l’estadi pel Concert de la Llibertat i a la Via Catalana”. 

 
Sigui com sigui, Basté veu “molta foscor per a tantes casualitats”. Ahir Manuel Cuyàs a TV3 també apuntava al joc brut de l’estat en la imputació del Barça per part de la fiscalia i va assegurar que: “deixaré de tenir mania persecutòria quan ens deixin de perseguir”. 




http://directe.cat/335372