divendres, 17 de gener del 2014

Nadal, molt crític: "La direcció del PSC hauria de reflexionar molt seriosament"

17/01/2014

REFERENDUM

L’exconseller socialista adverteix que el grup dels socialistes catalans “comet un error històric” no posicionant-se al costat del dret a decidir


Nerea Rodríguez



Joaquim Nadal


L’exconseller socialista i president del PSC a Girona, Joaquim Nadal, s’ha mostrat avui molt crític amb l’actual direcció del partit i com està portant el debat sobre el dret a decidir i la consulta. En aquest sentit, i després d’haver signar el manifest “Crida socialista per al referèndum”, Nadal ha assegurat que “la direcció del PSC hauria de reflexionar molt seriosament sobre la càrrega política d’aquesta crida i de la gent que la signa”.

Durant la tertúlia del programa ‘Els Matins’, l’exconseller ha considerat també que el fet que 17 diputats dels socialistes catalans votessin en contra de demanar al Congrés dels Diputats que transfereixi la competència per celebrar un referèndum, “és un error històric”, i ha criticat que “no s’entén com el PSC ha votat que no, quan ho portava al programa electoral”.

Alhora, Nadal ha avisat que el PSC “ha perdut la majoria al carrer” i que “s’ha desmarcat d’una opció majoritària del catalanisme”. Tot i això, ha vaticinat que “no hi haurà escissió, o no d’una forma immediata. Dependrà de com la direcció gestioni la crisi que representa el vot favorable de tres diputats”, i ha reclamat que “els tres diputats que van votar que sí mereixen un respecte”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/nadal_molt_critic_la_direccio_del_psc_hauria_de_reflexionar_molt_seriosament_98186.php