dilluns, 27 de gener del 2014

Més de 16.000 persones reclamen la reprovació de Sánchez Camacho

Dilluns, 27 de gener de 2014 13:25 h

Aquesta és la xifra de persones que han signat de moment una petició per tal que la popular retiri públicament en el Parlament la comparació que va fer entre el dret a decidir i ETA


La petició es pot signar a la plataforma aChange.org i reclama la reprovació de la Sra. Sanchez Camacho, per haver comparat la situació de les persones que volen exercir el  dret universal de decidir amb la violència d’ETA, i perquè les seves paraules fereixen a moltes persones i  haurien de ser reprovades per alguna institució, sigui pública o privada, i demanar una compareixença especial en el Parlament de Catalunya per a que públicament retiri aquesta comparació. La petició considera la comparació feta per la popular “ absolutament indigna d'un parlamentari, que diu defensar els nostres Drets”, perquè la demanda de la consulta ha estat feta de forma “totalment legal i PACIFICA”. 


Dret a decidir, democràtic i pacífic

Els Catalans i Catalanes, estem reivindicant de forma clara i massiva un Dret que ningú ens pot negar, argumenta la petició signada per més de 12.000 persones en pocs dies i exigeixen que “de forma immediata” Camacho rectifiqui.  





http://directe.cat/332577