diumenge, 5 de gener del 2014

Margallo prepara un discurs «potent» pel seu acte a Barcelona de dimecres

A Exteriors donen per fet que haurà de respondre a preguntes sobre el procés sobiranista


| Actualitzat el 05/01/2014 a les 21:00h



José Manuel García Margallo participarà en un debat dimecres a Barcelona Foto: ACN


El ministre espanyol d'Exteriors i Cooperació, José Manuel García-Margallo, començarà la seva agenda política del 2014 amb una visita a Barcelona per participar en un debat sobre el futur d'Europa en què es parlarà, amb tota seguretat, del procés sobiranista de Catalunya, segons han confirmat fonts del ministeri. El debat tindrà lloc el dimecres 8 de gener al fòrum Tribuna de Barcelona, que compta entre els seus membres fundadors a la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, així com les empreses Abertis, FCC, Gas Natural, Banc Sabadell i Sony España, entre d'altres. 

Les mateixes fonts ministerials han assenyalat que García-Margallo té previst pronunciar un discurs "potent" sobre els reptes que afronta Europa. Així mateix, al ministeri donen per fet que al torn de preguntes hi haurà al·lusions a l'enviament de cartes per part del president Mas a destacats líders europeus per informar-los de la intenció de celebrar una consulta el 9 de novembre, un gest que va ser considerat "inaudit" per responsables ministerials.

Tot i així, el mateix ministeri espanyol ha remés un argumentari a la xarxa d'ambaixades i consolats amb la intenció de contrarestar la internacionalització del procés sobiranista. En aquest document, que no s'ha fet públic, s'explica que una eventual declaració d'independència per part de Catalunya suposaria la pèrdua de la ciutadania europea.




2 comentaris :

Rosa Mary ha dit...

Compte ! que vé el fabricant d'independentistes !! hahahaha mes independentistes !!

Unknown ha dit...

Gràcies Margallo, es el penúltim esforç, que fa vosté per incrementar el SÍ SÍ