divendres, 24 de gener del 2014

Exmilitants del PP i UPyD presenten un acte independentista

24/01/2014

REFERENDUM

Carlos Treviño i Manolo Ortega ofereixen una conferència de la plataforma Súmate "contra la propaganda unionista"


Lluís Goñalons








Cartell de la presentació de l'acte de Súmate
Exmilitants del PP i UPyD presentaran un acte independentista. Carlos Treviño, excandidat municipal del PP, i Manolo Ortega, exmilitant d’UPyD, seran els encarregats de presentar el pròxim acte de l'entitat independentista en castellà, Súmate, el pròxim 31 de gener a Barcelona. L'objectiu és desmuntar "la propaganda unionista".

"En democràcia, no hi ha fractura", és el lema de la trobada que protagonitzaran el pròxim 31 de gener els dos exmilitants de partits unionistes. Amb aquest lema també es vol replicar, de forma implícita, a tots aquells qui vaticinen que, en una Catalunya independent, la societat acabaria dividida. Contraargumentaran aquest discurs espanyolista a l'auditori de CCOO, a la Via Laietana de Barcelona.

L'exmilitant d'UPyD Manolo Ortega és també vicepresident de la plataforma independentista. Ja ha expressat que és partidari d'una doble nacionalitat, en cas d'independència: "Jo no deixaré de ser espanyol perquè sigui independent", va declarar.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/exmilitants_del_pp_i_upyd_presenten_un_acte_independentista_98339.php